Kui jah, siis Sa mõistad mind ja minu kavatsusi selle käesoleva lehega hästi. Vaata ringi ja anna teada, mis Sina arvad.
Kõigepealt tahan Sind kiita, et oled jõudnud minu esimesele päris kodulehele. See on kaua tehtud kaunikene (onju ilus!) koos mitmete hallide juustega tegijate poolt, sest Raju on poole kohaga perfektsionist. Okei, keda ma narritan - täiskohaga. Ja natuke veel peale. Kõik, mis Sa sellelt lehelt leiad, on minu hetkel veel paika loksumas maailm - need on minu mõtted, minu head ja natuke halvemad ideed, minu ponnistused teha midagi teisiti ja pakkuda Sinule kas siis motivatsiooni, leevendust, inspiratsiooni, häid avastusi enda ja teiste kohta või mida kõike veel aga tea - ma olen aus ja annan endast parima, et selleks ka jääda.
Tahan, et Sa teaksid - kui tunned, et ma räägin Sinuga siis seda ma teengi. Kui Sulle läheb korda see, et olen Sind mingil moel puudutanud, siis anna mulle sellest julgelt teada, et saaksin aru oma suuna õigest ja valest kursist, sest ka mina alles kujundan endast päris-inimest ja hea meelega õpin Sinu pealt.
Vastan Sinu küsimustele hea meelega aga ära pahanda, kui need jõuavad Sinuni väikse viivitusega. Nad jõuavad!
Senikaua head uurimist ning jäta julgelt tagasisidet kas siia lehele või me@sandraraju.com

Teie,
Sann